Menjador

Des de l’AFA, cogestionem amb l’escola l’espai migdia. Aquest espai no només inclou un servei de menjador de qualitat, sinó que també un espai de lleure que integri una gestió completa de les activitats i projectes pedagògics desenvolupats pels monitors del centre i seguint la metodologia del centre. 

Aquest curs, F. Roca és l’empresa que gestionarà l’espai migdia de l’IE Piera.

F. ROCA, una empresa familiar, amb més de 55 anys de trajectòria en la gestió de menjadors escolars. 

Els menús que ofereixen estan confeccionats per un equip heterogeni de professionals i estan supervisats per les dietistes i nutricionistes de l’empresa, seguint les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT). Els diferents menús estan adaptats a la temporada de primavera-estiu i tardor-hivern i personalitzats per a totes les dietes que es precisin (dietes terapèutiques, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, així com dietes per raons ideològiques, religioses i culturals). Incorporen els plats de la cuina tradicional catalana i de la cuina mediterrània.

Es treballa amb producte ecològic i de proximitat, guiats sempre pel criteri de la sostenibilitat. Pel que fa a l’estona de l’àpat,  l’equip de monitors/es acompanya els infants en els hàbits, rutines diàries i les relacions socials, potenciant l’autonomia i respectant els processos individuals. 

DADES DE CONTACTE COORDINADORA MENJADOR

Annia R.

mpiera@rocadino.cat

615.31.48.75

(Horari d’atenció a les famílies: de dilluns a divendres de 8:30h a 9:30h)