Aquest curs, F. Roca serà l’empresa responsable de l’Espai Migdia de l’IE Piera.
F. ROCA, una empresa familiar, amb més de 55 anys de trajectòria en la gestió de menjadors escolars, assumeix amb molta il·lusió i compromís aquesta nova etapa, on volen ser un valor afegit al treball que l’AFA i l’Escola ja realitzen, al menjador, respectant i fent créixer el nostre projecte d’ escola.
Els menús estan confeccionats per un equip heterogeni de professionals i estan supervisats per les dietistes i nutricionistes de l’equip, seguint les recomanacions de l’Agència de Salut Pública de Catalunya (ASPCAT). Tots els menús estan adaptats a la temporada de primavera-estiu i tardor-hivern i personalitzats per a totes les dietes que es precisin (dietes terapèutiques, al·lèrgies i intoleràncies alimentàries, així com dietes per raons ideològiques, religioses i culturals). Incorporen els plats de la cuina tradicional catalana i de la cuina mediterrània, i cada mes ens acompanyaran la programació mensual dels menús del migdia amb una proposta de sopars pensada per a complementar el menú del migdia per facilitar una alimentació equilibrada.
F. Roca treballa amb producte ecològic i de proximitat, guiats sempre pel criteri de la sostenibilitat en totes les accions. Pel que fa a l’estona de l’àpat, l’equip de monitors/es acompanyarà els infants en els hàbits, rutines diàries i les relacions socials, potenciant l’autonomia i respectant els processos individuals.
La formació i acompanyament als equips de monitoratge i cuina, es realitza de forma continuada per a poder dur a terme el projecte i millores que es proposin.
Una nova etapa en l’espai migdia que esperem que els nostres infants acollin amb il·lusió i alegria.